IKC Partners

IKC Partners

  Spring! Peuterspeelschool ’t Eimink is onderdeel van IKC ’t Eimink. Peuters van 2,5 tot 4 jaar zijn van harte welkom. 
  Smallsteps Kinderopvang biedt opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar.  
Afbeeldingsresultaat voor NVLF logo   Logopediste Patricia van Cleef  is aanwezig bij IKC 't Eimink voor alles wat te maken heeft met stem, spraak, taal en gehoor.
     
  Logopediste Tanja Vugteveen van logopediepraktijk Wolters is aanwezig bij IKC 't Eimink voor alles wat te maken heeft met stem, spraak, taal en gehoor. 
     
Afbeeldingsresultaat voor RID
 
  Het RID is aanwezig binnen IKC 't Eimink voor de behandelingen van leerlingen met dyslexie. 
     
  De schoolarts van de GGD bezoekt de kinderen van de groepen 2 en 7. Op de site van de GGD vindt u informatie over o.a. infectieziektes en insectenbeten.
     
Afbeeldingsresultaat voor Loes opvoeding   Loes organiseert, samen met Jeugdgezondheidszorg van de GGD, informatiebijeenkomsten en cursussen op het gebied van opvoeden.
     
Afbeeldingsresultaat voor jeugdplein hengelo    Via Jeugdplein Hengelo is een scala aan activiteiten te vinden voor de jeugd in Hengelo.
     
Afbeeldingsresultaat voor wijkracht   Door de inzet van sociale wijkteams en meerdere stedelijke diensten biedt Wijkracht zo snel, zo licht mogelijk en zo dichtbij mogelijk ondersteuning. 
     
  Via Bibliotheek Hengelo hebben wij een ruim aanbod aan boeken in onze schoolbieb aanwezig. Daarnaast verzorgen zij projecten rondom lezen en boeken. 
     
  Wij werken samen met De Driesprong Fysiotherapeuten aan bewegen. Met en voor kinderen van KindCentrum 't Eimink.
     
Afbeeldingsresultaat voor gezonde school   Bij KindCentrum 't Eimink is er aandacht voor een gezonde levensstijl. 
  Enjoycefood kijkt samen met ouder en kind naar het voedingspatroon, eventuele klachten en doelen. Elke maandagmiddag van 13.45 – 14.45 uur heeft Joyce Lammers van Enjoycefood een inloopspreekuur voor vragen over (kinder)voeding bij ons op school.