IKC Partners

  Spring! Peuterspeelschool ’t Eimink is onderdeel van IKC ’t Eimink. Peuters van 2,5 tot 4 jaar zijn van harte welkom. Meer informatie vindt op op onze website onder 'Peuterpeelschool'.
     
  Logopediste Patricia van Cleef  is aanwezig bij IKC 't Eimink voor alles wat te maken heeft met stem, spraak, taal en gehoor.
     
  We werken samen met Miralda en Eileen van De Driesprong Fysiotherapeuten aan de motorische ontwikkeling van kinderen. De fijne en grove motoriek wordt middels screening geobserveerd en eventueel behandeld.
     
  Logopediste Tanja van Logopediepraktijk Wolters is aanwezig bij IKC 't Eimink voor alles wat te maken heeft met stem, spraak, taal en gehoor. 
     
  Sanne van het RID is aanwezig binnen IKC 't Eimink voor de behandelingen van leerlingen met dyslexie en dyscalculie. 
    Maud Kreuwel is als school zorgondersteuner beschikbaar voor ondersteuningsvragen van kinderen, ouders en leerkrachten. Ze helpt bij problemen waar meer voor nodig is dan school zelf kan bieden.
 
 

Partou Kinderopvang biedt voor- en naschoolse opvang voor kinderen bij BSO ’t Eimink van 4 tot en met 12 jaar en BSO ’t Eimink-Junior van 4 tot en met 6 jaar.

BSO 't Eimink is in het scoutinggebouw naast onze school. BSO 't Eimink Junior beschikt over een lokaal in onze school.

     
  De schoolarts van de GGD bezoekt de kinderen van de groepen 2 en 7. Op de site van de GGD vindt u informatie over o.a. infectieziektes en insectenbeten.
     
  Loes organiseert, samen met Jeugdgezondheidszorg van de GGD, informatiebijeenkomsten en cursussen op het gebied van opvoeden.
     
   Via Jeugdplein Hengelo is een scala aan activiteiten te vinden voor de jeugd in Hengelo.
     
  Door de inzet van sociale wijkteams en meerdere stedelijke diensten biedt Wijkracht Hengelo zo snel, zo licht mogelijk en zo dichtbij mogelijk ondersteuning. 
     
  Via Bibliotheek Hengelo hebben wij een ruim aanbod aan boeken in onze schoolbieb aanwezig. Daarnaast verzorgen zij projecten rondom lezen en boeken.