Peuterspeelschool

“De eerste stap vóór school”, dat is wat Spring! Peuterspeelscholen jonge kinderen biedt. Kinderen die in een cruciale fase in hun leven grote stappen zetten in hun ontwikkeling. Goede begeleiding en ondersteuning helpen daarbij en zijn essentieel. Kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar vinden bij ons een uitdagende speel- en leeromgeving. Zo kunnen ze zich optimaal ontwikkelen en stappen zetten in een, voor hen, steeds groter wordende wereld. Eén van deze stappen is de overgang naar de basisschool. Wij vinden het belangrijk dat deze overgang zo soepel mogelijk verloopt. Wij bieden u dit aan onder één dak, waardoor de doorgaande lijn bewaakt blijft. 

Als u overweegt uw zoon of dochter bij de peuterspeelschool van IKC 't Eimink in te schrijven, dan nodigen we u van harte uit voor een intakegesprek. In dit gesprek wordt u geïnformeerd over IKC 't Eimink en u krijgt antwoorden op de vragen die bij u leven. Daarnaast krijgt u een rondleiding zodat u de sfeer op IKC 't Eimink kunt proeven en de dagelijkse praktijk kunt zien. Tijdens het intakegesprek ontvangt u een inschrijfformulier en een informatiepakket. 

Inschrijven en aanmelden voor een intakegesprek kan via de website van Spring!, https://www.springhengelo.nl/locaties/voorschool-t-eimink/.

U kunt ons ook altijd mailen of bellen. Het mailadres is w.steenbeeke@eimink.nl en ons telefoonnummer is 074-2780775
of 06-46426089.

Bij IKC 't Eimink zijn de volgende peuterspeelscholen tijden:

Afbeeldingsresultaat voor spring hengelo logo Peuterspeelschool 2,5 – 4 jaar    ma t/m vr: 08.30 – 11.00 uur
do:            11.30 – 14.00 uur
       

De opvang vindt plaats in IKC 't Eimink in samenwerking met de partner: Spring!